Árajánlat kérés 2017-10-04T09:14:35+00:00

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Az árajánlat kérésekre 24 órán belül válaszolok!

INGYENES FELMÉRÉS

Amennyiben egyedi vagy nagyobb projektről van szó, ingyenesen felmérem, megbeszéljük a lehetőségeket, segítek a kialakításban.

ÁRKÉPZÉS

Sokszor hiányolják az árakat a kreatív iparban dolgozók weboldaláról. Ez egy részről érthető, viszont ha másik oldalról nézzük a tényeket, akkor nehéz úgy bármire is árajánlatot adni, hogy nem ismerjük annak minden részlétét. Mindenki szereti tudni mennyibe kerül egy grafikai tervezés, vagy egy weboldal, de az ár mindig az adott projekt összetetségétől függ. Vannak olyan porjektek (pl. weboldal) aminél nem lehet egy általános díjat mondani, viszont vannak (pl. grafikai tervezés) amik esetében igen.

ÓRADÍJ

A grafikai, vagy a kiadványtervezés egy olyan ága a kreatív iparnak, ahol nagyrészt óradíj alapján történik az elszámolás. Több mint 20 éve foglalkozom grafikai tervezéssel (bannerektől a logótervezésig bezárólag), és kiadványok készítésével (névjegykártyától a több 100 oldalas katalógusokig). Az ilyen jellegű munkák minden esetben óradíjas elszámolással történnek.

HATÁRIDŐ

Mindenkinek fontos hogy az adott projekt időben elkészüljön. Ha minden szükséges fájl, kép, szöveg vagy bármilyen tartalom, a megfelelő minőségben rendelkezésre áll a projekt indulásakor akkor a határidő vége előtt át tudom adni.

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, akkor az alábbi űrlap segítségével tudod ezt megtenni, vagy választhatod az alábbi elérhetőségeket is!